Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, September 12, 2011

Hidup Single!!!!

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia to all.....

wahhhhhh dah lama tak update apa-apa dekat sini.. actually sejak ehin mula kerja,ehin memang busy sangat-sangat kadang-kadang ehin sengaja untuk "membusykan" diri..hihihi.. dah 2 bulan ehin menjalani kehidupan tanpa seorang kekasih or boyfriend..ermm semuanya berjalan lancar..and be honest memang ehin suka kehidupan ehin yang sekarang...you all nak tahu kenapa??

haaa sebab i can do whatever i want k...ehin tak payah nak poyo-poyo mintak permission dari manusia yang bernama kekasih..yela kadang-kadang kekasih ni terlebih over dari parent kita.dia pula nak control kita lebih-lebih...betul tak??heehhee..opss its sound like ehin ni macam dah anti je perkataan cinta...

opppss mana ada..ehin tak anti tapi bagi ehin itulah kenyataan kan??the reality..nak cerita pasal kehidupan single ehin..seronok sangat-sangat lah..tipu la kalau ehin tak ingat langsung dekat si dia tapi malas nak layan sangat perasaan ni sebab i'm sure yang dia tengah happy with other gurl...so ehin doakan dia bahagia dengan pilihan hati dia...

ok stop cakap pasal mamat tu...kita cakap pasal ehin ek....sejak single ni saham ehin naik kot..wkakakakaka sejak bila pulak ehin main saham ni..ehehhehee...tapi ehin tetap rasa saham ehin naik...lantak la orang nak cakap ehin ni perasan or whatever..hehehehe...janji ehin happy....

lepas putus ni ramai yang cakap muka ehin makin berseri..oppsss biar betul??macam tak percaya je...biasanya kalau orang tengah dilamun cinta muka berseri tapi ehin pula lain..ehehhehe....kalau betul makin berseri ehin bersyukur sangat..Alhamdulillah...thanks to Allah.....

opss lupa pula nak ucap selamat hari raya kepada semua...ehehehe...maaf zahir dan batin ye...kita kira kosong-kosong la ekkk....lepas tu ehin nak ucapkan selamat hari merdeka....dan last sekali selamat hari malaysia....hehehehehe.....

k lah to all thanks sebab sudi singgah dekat blog ehin ni..ada masa dan jodoh kita berjumpa lagi..tata................zaassssssssssssss.......

2 comments:

Eyda Dania said...

sme r kite...eyda pn single gk..hehehe

baby_elida said...

mmg berseri2 dear...
cz time kple kan byk prob....
so now da single muka berseri2 sgt...
n anyway all da besh too u....
n welcome to a single life....
hehehehe...=p