Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Tuesday, July 2, 2013

Semalam,hari ini dan esok

Assalamualaikum..

hai semua.. syukur kepada Allah kerana ehin masih bernafas hari ini.. dah lama tak menulis. Almost 6 or 7 month.. by the way, how are you guys? sedar tak sedar esok genap setahun ehin join famili maxis. dan esok juga hari terakhir dengan maxis.. actually sedih jugak nak meninggalkan maxis.. but nak buat macam mana.. mungkin rezeki dan jodoh dengan maxis tak lama.. kalau ada rezeki boleh join lagi...

rezeki Allah ada dimana-mana.. oh ok guys, sekarang ni i'm preparing barang untuk bertunang,. InsyaAllah kalau tiada aral melintang,lepas raya majlis berlangsung.. tarikhnya belum ditetapkan lagi.. mungkin this is what we call jodoh..

actually ehin dengan bakal tunang bukan seperti orang lain.. perkenalan kami hampir mengjangkau 1 tahun.. tapi pertemuan kami hanya sekali,itupun selepas beberapa kali tertunda.. syukur kepada Allah kerana semasa kali pertama kali berjumpa,keadaan berjalan lancar..

jujur ehin sendiri tidak terfikir dan menyangka yang hubungan kami akan menjadi seserius ini.. Allah telah menetapkan segalanya.. rahsia Allah tiada siapa yang tahu, apa yang ehin harapkan hubungan kami berpanjangan.. semoga kuat jodoh antara kami berdua.. semoga Allah menyatukan hati kami dan semoga apa yang di rancang berjalan lancar.. InsyaAllah. Amin..


No comments: