Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Tuesday, May 24, 2011

Angry Bird

Assalamualaikumm...

haii semuaa..wahhh dah macam lama ehin tak update apa-apa dekat blog ehin..sebenarnya ehin macam dah hilang arah tujuan dalam menulis blog..ehin seperti kekurangan idea untuk dikongsi bersama..

ok kali ini ehin tampil dengan 1 benda yang mungkin akan membuatkan u all semua suka...haa nak tahu apa??satu permainan game..sejak bergelar penganggur ni,ehin boleh dikatakan menjadi seorang kaki game..hahaha...banyak game yang ehin rasa bodoh untuk di layan pada satu ketika dahulu kini menjadi teman untuk ehin mengisi hari-hari ehin...

ehin nak share pasal game angry bird..ermm pada asalnya ehin tidak la begitu berminat untuk mencuba game ni.tapi selepas ehin terbaca komen-komen kawan ehin di facebook,minat untuk mencuba game ini timbul..
so ehin nak ucapkan thanks kepada kawan ehin yang promot game ni dekat ehin...thanks syuk.... khayal game ni..

ok kalau u all nak try game ni boleh la masuk blog kawan ehin ni..dia dah linkkan dekat blog dia..korang boleh main sampai muntah..pastikan si bab* binatang perosak buruk tu mati..ehehhehee

jom kawan-kawan kita musnahkan najis muhalazah ini..jangan bagi mereka hidup dengan aman...sertai dan bantu burung yang teraniaya...yeeeyyyyy....

korang klik dekat pic ni nanti automatik akan masuk ke blog kawan ehin then boleh main game ni...

2 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

bagusssssss!! inilah yang aku carik!!! sebarkan virus!!!

baby_elida said...

xleh blah doh game ni...
skit jew hati n babi2 hjau tu...
klo klah besh jew byi dorg glak...
sbo jela.....
hahahahaha....