Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, May 2, 2011

Langsaikan Hutang!!

Assalamualaikummm...dan salam sejahtera..

adess first sekali ehin nak minta maaf dekat kawan sehidup semati ehin....ehin betul betul minta maaf sebab terlupa 1.5 hari tu birthday dia...

cik aini nadzirah sayang,saya nurfarahin binti ibrahim ingin mengucapkan
selamat hari lahir yang ke 21..jangan lupa daftar mengundi and semoga berbahagia dengan en nazrul....

ok sebagai hadiah ni saya nak langsaikan hutang......huhuhuu...

1. 4 perkara describe yourself  
  • talktive
  • gila-gila
  • sukar difahami
  • suka menyanyi

2. 4 nama manja kamu

  • Ya (panggilan famili)
  • Along
  • eihin
  • fara
3. 4 perkara baik yang kamu buat hari ini
  • kejutkan my hubby bangun tidur
  • angkatkan baju member
  • bawak moto untuk member (driver)huhuhu
  • minta maaf dekat hubby walaupun bukan salah ehin

4. 4 tempat yang nak sangat pergi 
  • Mekkah (nak tunaikan rukun Islam)
  • Jepun (nak tengok kecanggihan teknologi)
  • Pulau Langkawi (walaupun dah pernah pergi tapi tak puas lagi)hihihihi
  • Pulau Pinang

5. 4 benda wajib bawa kalau keluar
  • wallet
  • handphone (keluar bilik pun bawak phone)
  • kad pengenalan
  • pakaian (tak kan keluar nak berbogel kot)

6. 4 perkara terakhir kamu buat sebelum join contest ni

  • mesej dengan my bubby
  • call my hubby
  • bukak facebook
  • berak wakakkakakakakaka 
7. 4 orang paling kamu sayang di dunia ini
  • mama
  • abah
  • mr MAZ
  • kawan-kawannnn 
8. 4 jenis ragam manusia yang kamu jumpa hari ini
  • gedik
  • belagak
  • sombong
  • bajet hot.
9. 4 misi yang kamu mesti capai dalam tahun ini
  •  mesti grad tahun ni
  • dapatkan kerja untuk sara keluarga
  • teruskan hubungan dengan my hubby
  • kuruskan badan ( tu pun kalau dapat la....tak berharap sangat)
10. 4 habit buruk kamu
  • malas
  • malas
  • malas
  • malas 
* dah nampak bertapa malasnya ehin kan??wakkakaka

11. 4 perkara yang kamu fobia


  • apa ekkkkkkk
  • kehilangan kot....
  • ermmmm tak tahu laaaaaaaa
  • ermmm adess tak berapa reti makna fobia
ehin ni jenis yang tak serik,selalu kat mulut je cakap serik tapi hakikatnya YANG ADO!

12. 4 sebab kamu join contest ni
  • sebab kawan saya cik aini nadzirah dah tag
  • nak langsaikan hutang dekat aini
  • saja suka-suka
  • sebab dah tak ada kerja


4 comments:

ribenaPeaceGurl :) said...

hahahaha...
yunk, asal terbalek kot je jwpn anda tuh? kah3~

eihin said...

wakakakkakakaka....baru pesan....

dah siap edit semula..adess macam org tak sekolah je..hahahaha

ribenaPeaceGurl :) said...

hahahaha....
kaann~

pesan? kah3!
lg skli loklak..

pasan laaa yunk ooiii~ kah3!
:D

tau xpe..hak3! :P

eihin said...

OMG apa kna dgn sy ni yunk???

dok kalut apa tah...adessss