Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, February 16, 2011

BeNgaNg

Arrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... bengang... benganggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHAT THE FUCK!! GO TO THE HELL lah..ko ingt ko BAGUS????? hey beb BOLEH BLAH la beb... ko ingat aku heran ker tak kawan dengan ko??? kalau boleh dengan semua perempuan ko nak ayat.. ape ko ingat ko bagus sangat ke hah??? hey ko yang nak kawan dengan aku kan?? not me!! SHIT la...

depan aku dok wat ayat bagus la sempoi la... berambus la ko..jangan ingat ko bagus la.. haishhh memang betul betul bengang la... ko sape nak judge aku ha??? ada ke aku hidup mintak belas ihsan ko?? ada ke aku makan minta duit ko n most importnt thing la ADA KE AKU NAK KUTUK-KUTUK KO??? hey dengan muka yang tak SEMENGGAH tu aku rasa baik la ko duduk depan cermin n fikir untuk cantikkan diri ko.. lps tu baru la ko boleh nak cakap orang... ha kalau kat umah tak ada cermin besar or tak mampu nak beli cermin,mai la datang sini.. aku boleh tolong belikan cermin untuk ko... FREE OF CHARGE. BEB..

hasihhh bengang pulak aku.. kenapa la tak abis-abis orang nak kacau hidup aku hah??? hey kalau tak suka aku,cakap je terus..tak payah la nak cakap belakang... SON OF BITCH ko nih.... aku mintak maaf la kalau entri aku kali ni penuh dengan kata-kata kesat k...kalau tak suka baca,boleh tutup je page aku...

KO INGAT KO BAGUS KE HAH???? aku sikit pun tak sedih or terkilan hilang kawan macam ko.... seingat aku,aku memang tak pernah nak tegur ko,tapi ko dengan muka tak tau malu yang tegur aku... aku pun bukan kenal ko pun.... da la weh, PERGI MAMPUS LA KO!!!! jgn nak cari pasal dengan aku k...

Astafirullah al'azimmmmmmmm............... ya Allah tenangkanlah hati aku.... aku mohon kepadamu Ya Allah..sesungguhnya engkau yang maha mengetahui....

kepada yang KUTUK + KATA + MENGUMPAT + MENGEJI OR YANG SAMA DENGANNYA...
aku nak ucapkan TERIMA KASIH!!!

2 comments:

baby_elida said...

saba ye fara...
org bole jew ckp apa yg dorg suka..
cz dorg xthu apa yg brlaku...
so fara xyah nak amek port sgt hal tu...
wat skit otk jew kan...
be strong gul....

eihin farahin said...

tu la..
suka suki dia je....