Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Thursday, February 17, 2011

CuTi LaGi

                                                    Assalamualaikummmm...

haaa semalam ehin da cemarkan ehin punya blog dengan entri maki memaki,hari ni kalau boleh tak mahu maki maki... so kita kena senyum je walaupun apa yang berlaku memang pahit untuk kita telan dan lalui...

tapi tidak mengapa kerana semua itu dapat mematangkan kita dan dapat mengajar kita erti kehidupan.. kepada sesiapa yang terasa dengan entri yang lepas ehin menyusun 10 jari dan memohon kemaafan..

hari ini merupakan hari terakhir sebahagian pelajar kolej UNITI menghadiri kelas bagi penggal pertama semester baru ni.. so kepada yang bercuti tu,ehin nak ucapkan selamat bercuti.. time cuti ni kita gunakan dengan sebaik mungkin dan berhati-hati pada kawan kawan yang balik ke kampung dengan kenderaan sendiri tu..

ok la apa apa pun selamat bercuti dan assalamualaikumm...

2 comments:

baby_elida said...

cuti ek????
wow besh lor.....
tp dok uma pon mst bowink kan...
bg idala...
cz da sbulan lbey dok uma...
mkn tito ja....
hahaha....so fara,
HAPPY HOLIDAY DEAR..........!!!!!!!!!!!!

eihin farahin said...

yupp duk umh pun boring..
ni pun da mula rs boring..
nk kuar mmber2 plak blajar n keja..adess