Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, February 28, 2011

Huhuhuh

Haiii semua...... selamat menyambut bulan mac...haa sekejap je kan masa berlalu.. hari ni hari last kita berada dalam bulan februari...bulan penuh rasa cinta..yela bulan ni merupakan hari kekasih,bulan ni jugak ada peristiwa penting bagi umat Islam iaitu Maulidur Rasul.... mesti banyak kenangankan yang kita dah cipta pada bulan ni... kalau duduk sorang-sorang and ingat semua apa yang kita dah buat bulan ni mesti kita akan perasan warna-warna yang telah kita coretkan dalam hidup kita pada bulan ni..ermmm ehin pun ada kenangan yang berlaku pada bulan ni tapi Alhamdulillah semua kenangan tu ehin jadikan sebagai kenangan terindah..

esok akan masuk bulan ketiga kita melayari bahtera tahun 2011... so amacam azam u all semua..dah buat ke belum??? or azam tu masih lagi dalam proses untuk membuahkan hasil or memang tak wat langsung?? apa apa pun hope u all buat la azam yang u all dah tetapkan tu..jangan la hangat-hangat tahi ayam...ehehee

sebut pasal bulan mac ni,ehin ada la plan nak wat 1 or 2 perkara..tapi tak tahulah boleh berjalan dengan baik or tak..yela kita sebagai manusia hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan.... nak tahu apa perancangan ehin tu???haa mana boleh bagi tahu..biar semua tu berjalan dulu baru la boleh kecoh kecoh...sebab ehin tak nak la propa je lebih tapi habuk pun tak ada..huhuhu.......

ok lah sampai sini je..nanti ehin update lagi k...
babai semuaa.............

2 comments:

baby_elida said...

PLAN APAKAH YE???
XKAN N IDA PON XNAK CTA???
HEHEHE...
HOPE PLAN FARA BRJLN N LNCAR..
SPT YG DRANCANGKAN...
INSYAALLAH..AMIN...

eihin farahin said...

ada laaa..
biarlah rahsia..ehhehehehehe