Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Thursday, April 28, 2011

saya kaki karoke

haa kepada yang kenal ehin and penah keluar dengan ehin pasti tahu tabiat ehin yang satu ni....wajib ehin buat kalau ehin hang out...nak tahu apa???
KAROKE!!!!!!

hahahhahaahaha....kepada member-member yang setia menemani ehin kalau ehin keluar dan karoke....mesti menanah telinga korang kan???hehehehehe......

tapi serius la ehin memang gila karoke...ehin memang suka menyanyi...suka sangat sangat walaupun suara ehin tak best...ahh peduli apa kan??janji ehin puas...kalau ehin karoke ehin tak ada lagu wajib,ehin akan nyanyi je lagu yang ehin rasa best...ehin suka nyanyi lagu yang note tinggi walaupun kadang-kadang tak sampai...

walaupun tak ada lagu wajib untuk ehin karoke tapi ehin ada lagu favorite untuk karoke..nak tau??jap ekk ehin list kan...
  1. Anggapan mu - ziana zain
  2. madah berhelah - ziana zain
  3. gemilang - jacklyn victor
  4. janji manismu - aishah
  5. tak mungkin kerna sayang - alyah
  6. kesilapan ku keegoan mu - siti nurhaliza
  7. pastikan - siti nurhaliza
  8. tragedi buah epal - anita sarawak
  9. terlalu istimewa - adibah noor
  10. pintaku yang terakhir - dayang nurfaizah
  11. matahari - anges monica
haa tu antara lagu favorite ehin kalau ehin karoke..tp ianya tidak menjadi lagu wajib...huhuhu..kepada yang suka karoke,jom kita test suara sama-sama.....

tataaaaaa..............

2 comments:

baby_elida said...

trbaekla...
2 lgu yg pling top tu
mmg mnjdi kegilaan sy...
hahahahaha....

eihin said...

hahhahaa.....
lagu tinggi giler..