Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Friday, December 17, 2010

Bakat

Arini aku nk ckp psl bakal....aku ada bc kt dlm tenet yg sebuah syarikat penyiaran bru nk cri pengacara dan pembaca berita...mmber2 ada support suh p audition tu...tp aku mcm x ykin dgn diri sndri...so far Alhamdulillah rmai yg ckp aku ada bakat ke arah itu... aku pun x pasti dengan diri aku..so mcm mn nk ketengah kan...

tp aku ingt lg time aku skolah dlu.cikgu radziah ada ckp kt aku...dia ckp mcm ni " farahin bila da abis skolah nnt awk try la mntk kerja kt RTM..mntk jd DJ rdio.. sbb sy ykin dgn awk" time tu aku jz senyum je...aku ingt cikgu tu grau je....yela aku ni mn la pndai nk ckp2 ni..ehehhehee

tp skrg lps aku try2 jd  DJ kt camforg,aku dpt byk feed back....byk yg positif..Alhamdulillah....Syukur pd Allah sbb bg aku bakat ni....aku akn gunakan bakat ni dgn betul..mn tau kot2 1 ari nnt aku blh dduk sma rndah n bdri sma tinggi dgn idola aku AZNIL HAJI NAWAWI..
Aznil my idola        
aku suka cr dia..mmg berstyle la....blh jd pengacara,penerbit,penyampai radio,penyanyi,pelakon n duta...aku nk jd mcm dia 1 ari nnt..mntk2 la Allah bg aku peluang tu..Amin...


YA ALLAH KAU PERMUDAHKANLAH JALAN HIDUPKU
KAU RINGANKANLAH CABARAN YANG BAKAL KAU BERIKAN PADAKU
KAU BERKATILAH HIDUPKU
AKU MEMOHON PADAMU YA ALLAH...
SEMOGA APA YANG TERJADI PADA AKU PADA HARI INI DAN MASA2 AKAN DATANG MEMBERIKAN AKU KETABAHAN..
AMINNN

1 comment:

baby_elida said...

wow dear...
hah btol ckap ckgu tu...
tryla...
mna thu kan stu hri nti fara leh jd cm idola fara...lom cba lom thu dear...
so u btter try it for urself...
wish u gud luck my dear!!!!
(^_~)