Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Friday, December 3, 2010

sahabat

mlm ni cuaca kt luar mcm nk ujan.. ati aku plak x tau la knp dr td mcm x tenang...mcm2 dlm otak aku...ttbe rs rendah diri datang..ttbe aku rs kerdil sgt2...da lma aku x rs mcm ni..ttbe aku sbok dok bndingkan diri aku dgn org sekeliling aku...ape la kan..enth ape2 je....tp tu la realitinya....

ptg td aku call amir,adess rindu kot kt kwn bek aku yg sorg tu..ble la dia nk ada awek ekk??asyik usha je,lekat x jgk...nk kata amir tu xde rupa,aku tgk macho jgk dia tu...prangai pun ok,gle2,lps tu ske wat lawak..dia antara manusia yg aku cr klau aku sedih or klau aku down...huhuhu...Amir Naim...lama da aku kwn dgn mamat ni..since form 3..aku knl dia time form 2 tp aku x kwn sgt dgn dia...time form 3 bru la btl2 rapat...smpai la skrg..dia mmg sempoi la..ske gle kwn dgn dia..dia blh trima aku seadanya,aku rs dia antara mmber laki yg btl2 knl aku....skrg ni amir blajr kt uitm sri iskandar..smoga engkau berjaya kwan ku..
aku n si amir naim

kegilaan kami
ni aku nk interduce plak kwn bek aku yg sorg lg..dia ni mmg menjadi kegilaan ppuan time ktorg skolah..aku x cnct sgt dgn dia ni,tp klau ktorg jmpa,mmg gempak la..sure kecoh...dia jns yg ske perli tp dia pnya perli tu mmg wat kita tdiam la..hehehe..nm dia muhd harith tp aku panggil abe...ehhee...mamat ni mmg tinggi beb..klau spe yg kurang ketinggian tu,mmg sakit tengkuk la nk tgk dia..dia pnh wakil pahang acara menembak utk sukma..perghh aku bangga dgn mamat ni...skrg dia blajar kt kolej profesional mara..
ni pic curi..opss sori abe

   
ha yg blakang pkai bju itam tu la abe..
ada lg sorg mamat yg slalu ceriakan idup aku...mamat ni matang n cool dlm segala hal..mmg aku blh msuk la dgn dia..dia ni mmg kwn aku dr skolah lg...hehheeh...ahmad sharifuddin tp aku panggil dia abg sbb dia paling tua dlm geng ktorg dlu..dia ni pndai n teror math...dia kuat sukan..klau x slah aku dia ni gle men bola sepak...hehheee..pic dia sorg aku xde la plak save,sbb ssh gak nk dptkan pic dia wlpun dia ni sporting klau nk di ajk bergambar..ehehehheee..tp xpe nnt last story ni aku akn tnjuk kt korg pic macho n bergaya dia..huhuhu..abang,miss u...dia skrg blajar kt TATI..hebat bdak ni..ehehhee

next sory,haa ni gurl plak..dia ni mmg bff aku la..sntiasa ada time aku ssh n senang..aku syg gle la kt dia..terlalu syg..semoga kbahagiaan milik awk AINI NADZIRAH...dia ni cun..da la cun,pndai plak tu..wktu skolah dlu spe yg x knl dia ni jgn la pndai2 nk ngaku bdk SEMSIS...dia ni ketua pengawas dlu..wlpun ketua pengawas,tp dia sporting sgt2..ehheheeh...sbb tu blh kamching dgn aku..ehhehe..aku ni kan bdk nakal..ehhehe..skrg ni dia kt UPSI..bakal cikgu...amin..
ala buruknya muka cik aini..eheeh

ni la muka cik aini time ceria..huhu
ni sorg lagi wanita yg rapat dgn aku...nm dia NUR AQILAH...dia ni low profile orgnya...pndiam klau x knl dia,tp klau da knl mmg kecoh la...hehehee....windu kt ko la kilah..huhuh....dia ni sng klau kita nk share mslah...skrg ni bljr kt KOLEJ DARUL NAIM...eheheh
ni 1 pic dia yg aku ada..hehehee

tu la geng2 aku....ni pic ktorg b5 x msuk amir naim..dia geng aku jgk tp geng lain la....dia special ckit...

ni la kami berlima... abe,abg,aku,aini n kilah

ni pic ms skolah...gempak beb... miss u all


semoga persahabatan kita berkekalan..miss u all semua...

5 comments:

Anonymous said...

OMG FARAH!!!!!!!!!!!!!!!

i'm sooooo toucheeeddd!!!huuhuhhu...
LURVE u FOREVER miss fara, my dear2 BESTIE!!!
miss u damn much!!! uhuhhuhu

~aiNaz~

p/s::da jd follower hubby sy ke??hooho

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan halaman web Anda ke favorit saya. Saya suka membaca posting Anda. Terima kasih!

baby_elida said...

wow besh klo dpt kmpol alek rmai2 cm dlo kan....hehehehe....

Anonymous said...

mkcik...dan2 je gmbr amir kat sni.,..hahaha...mamt tu da kapel blm???bhahaha

eihin farahin said...

hahahhahaa..amir ni status dia mmg meragukan...skrg x tau la dia da ada awek or blm.mmg plik..tp yg in tau dia rpat dgn seseorg..