Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Tuesday, December 21, 2010

~~KeNaPa~~

Huhuhu...td aku bru dpt 1 im dr kwn aku kt cf..bunyik dia lebih kurang mcm ni "ehin knp ehin ltak lgu jiwang mcm tu kt blog ehin??nmpk gegurl sgt..ingtkan ehin ni kasar"hahahha adess soalan cepu mas tu bila dia tnya mcm tu...aku pun x tau nk bls ape...dok pk knp aku ltk tilu ni kt blog aku...(sengal kan??sndri letak,sndri x tau)huhuhu...

mcm ni la klau nk tau knp aku letak lagu ni kat blog ni ape kata kita hayati lirik lgu ni...

Lirik Lagu Ku Bukan Aku - Tilu

Lama sungguh hari berlalu
Hening malam menyiksaku
Bila bersendirian sepi jadi pilu

Kau pergi aku yang hilang
Sedikit pun hidup tak senang
Langit cerah ku renung mendung kelabu

(korus)
Kerana diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Fikiran tak keruan
Jiwa rasa kekosongan
Diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Pulangkan dia ke pangkuanku

Yang digemar menjadi bosan
Sukarnya cari ketenteraman
Bila hati bersedih semuanya tak betul

Ku cuba setabah hati melupakan
Dirimu dari ingatan
Tapi semakin dicuba semakin rindu

(ulang korus 2x)

 


ha...aku rs lgu ni mcm sesuai sgt dgn situasi aku skrg....aku rindu sgt kt MR AFIQ aku..sbb tu la aku letak lgu ni kt blog aku...hehehe.... arini ktorg x msg pun..yela msing2 xde kdt...aku plak x blh nk kuar sbb xde trsnport so xde la tpup...xpe la bljar tahan rindu.....hihi.....

adess ni ada 1 cita yg aku nk share,aku share ni bukan niat nk bangga diri or takbur or else la..aku jz nk luahkan ape yg aku rs n ape yg jd kt sekeliling aku skrg ni....sejak aku mula blajar jd DEEJAY ni aku mula knl dgn rmai org...n org pulak mula perhatikan aku...kdg2 bila aku on je cf msti ada yg akn invte msuk room diorg utk jd DJ..mmg seronok sbb org da mula percya dgn bakat yg kita ada..ALHAMDULILLAH sgt2..syukur kpd ALLAH...tp ada smthing yg wat aku mcm mls nk dj skrg...yela bila jd dj aku kna la pndai control room..tp room blh jd mcm x best plak sebab aku...yela msing2 mcm cmburu bila aku lyn org lain..diorg nk aku fokus kt diorg je..adess bygkan klau dlm room tu ada 30 org..xkan aku nk sebut nm sorg2..adess...

lps tu plak org mcm brebut nk aku jd dj kt room diorg...adess..sanggup ckp tunggu aku utk aku dj pdhal aku bru nk dj kt room lain..adess penat2 kalau cm ni...tp xpe la..aku enjoy sgt2 dgn diorg...wlpun kdg2 sakit kepala nk lyn kerenah sorg....ape2 pun thanks to all my frend yg support aku...trima kasih sgt2..tnpa korg aku mmg x blh jd dj kt cf...

1 comment:

baby_elida said...

hahahaha...
mcmtu plak dear???
alalala cianny xda kdt....