Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Sunday, December 26, 2010

KEGILAAN

ms aku tulis ni aku bru je bgn tdo..hihihi..blh byang x kul brapa aku tdo??hehehehehehe.....kul 9 pgi td bru aku tdo..

jd skrg aku still lg rs mengantuk.tp aku kna la tahan mata xkan la nk tdo 1 hari kan??klau dduk kt kwsn kg ni sure org kg akn pndang serong..yela ank dara bgn lambat.


 aku rs nk mndi tp adess mls nye la...yela aku ni x tahan sjuk sure la aku air kt dlm bilik air tu sjuk..msti menggigil pnya la....hehehhee....aku ni klau duk kt umh mmg ssh nk mndi ada je alasan aku....1 ari sekali je mndi..klau la apit tau sure dia bising..heehhee..dia tu kdg2 suka membebel macam mak nenek.. 

 

atok aku bru je msuk bilik aku..dia tnya aku da mkn ker blm..hihih...aku ni slalu mkn main2 la...x ikut ms la..lps tu mula la lapar..klau lapar mula perut bunyi...aku bkn xnak mkan tp aku nk kurangkan berat aku...aku ni gmuk beb..abg angkat aku ckp ppuan klau x jd bdn masa skrg nnt ssh nk control berat nnt..lgpun x nak la badan smpai mcm beruang...mmg comel tp berat la..ehheeh

ok la smua aku nak smbung men poker n chat kt camfrog..kalau ada ms lagi aku update lagi blog aku..ni pun sbb aku tgk blog aku mcm da agak lama x update...hihiihihi...padahal baru 2 3 ari lps kot aku update...


k semua....tataaaa.... 



1 comment:

baby_elida said...

hah 9 pg bru tito???
uisshhhh....
parah ni....
bab mls mndi tu tau da...
hehehehe....