Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, December 6, 2010

JaLaN2 CaRi PaSaL..huhuhu

adess aku mmg nk sgt klau dia wat prangai cemburu,tp kali ni dia cmburu pelik ko...yela nk cmburu kt classmate aku..adess mmg parah..aku kuar dgn bdk2 kls aku arini,dia blh ckp aku p dating....adoii klau aku p dating,aku x bgtau la yg aku kuar,bek aku kuar diam2...ehhehe..jaat jgk aku ni kan..td kuar jln2..x p mn pun.jz tgk wayang je.. tgk cte ngangkung...ermm ingtkan btl2 la best..tp biasa2 je kot..xde la lawak sgt mcm yg org ckp...aku xde la gelak smpai nk tguling2...utk cita ni aku bg 3 bintang......aku ske tgk cte melayu tp cite melayu mcm tlalu statik..kita mcm da dpt agk ape yg bakal jd nnt...

dlu time muda2 aku mmg lyn cte omputeh je klau tgk wyg..mmg aku x pndg cte melayu ni,buang masa je...tp skrg bru la aku lyn..tp tu pun tgk pada pelakon la..klau plakon dia best InsyaALLAH aku akn tgk....skrg ni aku da xserancak dlu tgk wyg...klau dulu mmg tiap2 minggu mmg aku tgk wyg..mmg aku x miss la..klau nk cte psl movie yg bru tanyang smua aku tau..skrg movie bru pun aku da x tau..ehehehhee...punya la byk brubah...

ermm td ms tgk wyg,ada 1 kapel ni wat wayang..adesss yg pling memalukan,anak melayu beb....lampu blm ttup lg,dia da stat landing...ble da tutup tgn pun mula la meraba2..yela gelap sure la x nmpak..lg 1 cinta tu kan buta,so kena la meraba..klau x meraba,mmg x dpt la kan..ehhehehhee...adoiii org lain pun ada balak or awek gak beb..tp agk2 la...sedih aku tgk anak melayu skrg ni..

esk thun bru Islam bermula...ermm aku pun mcm da nk pasang azam bru...mntk2 la tercapai..InsyaALLAH....td for the first time aku kuar pkai tdung dgn mmber2..wahhh 1 brubahan yg positif bg diri aku..hehehee...smoga prubahan ni kekal la...amin.....

1 comment:

baby_elida said...

ala biasala tu...
xda port...dlm wyg pon jdla...
hahahaha...
fara kua pkai tudung???
waahhhh....
alhamdulillah...
stu perubahan tu...
elok klo kekalkan...
tp biala dgn keimnan yg kukuh...
anyway cgrates dear!!!
(^_~)