Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Friday, April 15, 2011

BaLiK KaMpUnG

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semuaaa...

Hari ini InsyaAllah ehin akan pulang ke tempat tumpah darah ehin....its PAHANG!!!!!!!!!!


wahhh rasa HAPPY sangat kalau betul ehin akan balik ke Pahang malam ni...


huhuhu..nak balik tapi tiket belum beli lagi..nak tahu kenapa???
sebab ehin CONFUSE la, nak balik hari ini atau hari esok..huhuhuhu.


niat hati nak balik hari ini..tapi beg ehin pun,ehin tak kemas lagi..macam tak ada feel je nak balik..aikk boleh plak macam tu..orang lain kalau sebut pasal kampung mesti excited..ehhehehe

apa-apa pun just wait and see je la...sebab ehin ni suka ikut kepala sendiri..kalau merancang ni selalunya tak jadi..hehehhehee....kepada kawan-kawan,doakan ehin selamat sampai di Pahang ye....

WAHAI WARGA PAHANG YANG MENGENALI BETA SEKALIAN,
TUNGGULAH KEPULANGAN BETA,
NANTI KITA BOLEH DATING BERSAMA-SAMA,
HUHUHUHUHUHU......

1 comment:

baby_elida said...

org klo cti mmg excted nak alek...
tp dia leh plak tnggoh2 dlo...
hehehehe...apa2 pon ida doakan selamat bercuti n selamat smpai ke pgkuan fmly trsyg....amin...(")")