Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Thursday, April 21, 2011

reunion??

ermmm memandangkan cuti dah nak dekat ni,masing masing sebuk la ajak buat reunion..adess ehin bukan tak berminat nak join..sebab pengalaman lalu buat ehin sedikit sebel untuk join reunion...bagi ehin reunion ni tak ubah macam satu medium kita nak berlawan dan kutuk mengutuk satu sama lain..

nak tahu kenapa ehin cakap macam tu..

ok kita buat reunion sebab nak eratkan hubungan kan??tapi sebaliknya berlaku..nanti mula la timbul perasaan tak puas hati antara yang hadir...

lepas tu nanti ada la mula nak menunjuk yang akulah terbaik..geng aku lah yang best...ermmm fucking shit!tolong la...

elok-elok sebelum ni tak bermasam muka,nanti boleh bermasam muka..hal zaman sekolah diungkit semula..apa kejadahnya?? hey beb benda dah lepas kot kenapa nak ungkit-ungkit??matang la sikit..entah apa-apa je...

tolong la..ehin memang kalau boleh nak mengelak dari join reunion yang ehin rasa macam tak ada faedah..penat-penat bertungkus lumus dengan kawan nak manage tapi jadi bahan kutuk dan kata oleh para mereka yang tak reti nak kenang jasa..

kepada kawan-kawan yang berhasrat nak ehin join reunion,ehin minta maaf sebab ehin mungkin TAK AKAN join..kalau nak jumpa ehin,just call ehin.kita set time and jumpa..lepak sama-sama..tak payah nak reunion..

2 comments:

baby_elida said...

btol2....
mmg sbok ja kt fb
nak wat reunion...

eihin said...

huhuhu..
tidak akn di JOIN..hahhaa