Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, April 20, 2011

sotware untuk mengira tarikh period

assalamualaikummmm

haa ehin datang lagi untuk entri kali ke tiga pada hari ini..ehehhehe...tadi ehin buat blogwalking dekat blog kawan-kawan..ehin singgah dekat blog kawan ehin ni..bagi ehin blog dia ni penuh dengan informasi tentang software dan kepada mereka yang suka online..banyak informasi dan tips yang dia share dekat blog dia//

ehin tertarik dengan entri yang tentang satu software khas untuk wanita...ermmm....macam menarik..software ini diberi nama penghitung waktu subur dan waktu haid..so sangat sesuai la untuk wanita..tak akan la lelaki datang haid kan?tapi pada para lelaki yang jenis care tentang period awek atau isteri diorang,benda ni memang sesuai...

ehin pun dah download dan dah masukkan dalam lappy..lepas ni senang la nak kira kan..ok kepada para wanita yang berminat boleh la download benda ini...and try la sendiri k..


klik pada gambar di atas untuk download

5 comments:

limau0992 said...

mcm kenal je jkkkkkkkkk

baby_elida said...

yaka???wow...amazing...

baby_elida said...
This comment has been removed by the author.
baby_elida said...
This comment has been removed by the author.
eihin said...

limau:: kamu la kawan yg ehin mksudkan tu...best blog kamu..ehin slalu gak msuk

ida::mmg best pun