Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, April 25, 2011

Gelagat

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


haii semuaa....wahhh ehin rindu sangat sama blog ehin nih...huhuhu...sekarang ehin masih lagi berada di kampung..ehin tengah menikmati KFC...huhuh..tapi layan KFC sorang je la...tak ada member...

walapun sorang-sorang ehin sempat lagi mengutuk dan mengata orang..dushhh dussh jahat sangat dok kutuk orang...tapi best woo.....tengok gelagat orang then gelak and senyum sorang-sorang..huhuhu...bongok gila kan?? ni la akibatnya kalau lama tak keluar rumah.....

tapi memang lawak..kat KFC ni ehin boleh tengok pasangan kekasih,suami isteri and famili..wahh best kot..tapi dalam ramai-ramai ni ehin tergelak tengok 1 pasangan kekasih ni...

maybe bagi orang lain or diorang,perlakuan ni romantik la konon-konon tapi bagi ehin ianya lawak sangat...nak tahu kenapa??diorang ni macam tak ada tangan sendiri...wakakka..dok main suap-suap..lepas tu yang laki gigit sikit bagi sisa kat awek dia..awek gigit sikit bagi sisa kat balak dia..adess..tolong la weh.....

korang tak mampu ker apa weh..lepas tu boleh pulak jeling-jeling orang..adoi...aku tengok korang bukan sebab korang punya pasangan ni hensome or cute,tapi adess tolong la..hormat..kat sini ramai keluarga..boleh pulak korang buat perangai tak semenggah tu...dah la awek bertudung...

lepas tu ehin beralih pandangan pada 1 famili ni...anak perempuan dia memang comel..cute je makan ayam...yang si ibu pulak suap anak yang kecil dengan kentang..wahhh....si ayah melayan anak yang sorang lagi...harmoninya..nampak bahagia je...bila la ehin dapat merasa macam tu ye?tunggu je la...

haa dah alang-alang ada dekat KFC ni ehin,mintak borang untuk kerja...ermm just mintak je..mana tau kot-kot dapat..tak kesah la..ehin malas nak memilih kerja...janji duit masyuk dan halal sudah la...betol tak??

ok lah sampai sini je untuk kali ni...bye semuaa...assalamualaikumm

1 comment:

baby_elida said...

smala cm ida kt ospital td..
tah pape pya rmntik...
rmntikla knon...
choyy!!!!blom kwin bole la...
da kwin nti jgn hrapla nak wat smua tu...huhuhu