Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Thursday, April 21, 2011

boleh ker??

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

haii semua...wahhh hari ini dah hari khamis la...best best best...ermmm salah tak best tak best dan sangat tak best..... nak tahu kenapa?? sebab dah semakin hampir dengan final exam...dusshhh ddduussshhh tumbuk diri sendiri sebab tak reti reti nak study...asyik dok online je...

nak tahu tak? sedang ehin syok-syok online facebook tiba-tiba ada sorang mamat ni tagur ehin...nak tahu dia cakap apa??ayat dia lebih kurang macam ni:

"cik fara ucukk,tolong like and komen wall pic ***"

adess ada ker buat macam tu.. patut la sebelum ni ehin tengok dia punya status dan gambar ramai orang like...adessss.....
boleh ke macam tu??
ada juga orang macam tu ekk...ermm lepas ni ehin pun nak buat macam tu jugak la...masuk gambar or buat status baru dekat facebook then hantar IM tulis:
"sayang ehin tak?kalau sayang ehin like status or wall pic ehin ekk"

hahahahahhaah.....kalau dia boleh buat ehin pun nak buat...boleh???
ok sekian....

2 comments:

baby_elida said...

hahahahha..
xleh blah tol...
bole cmtu ek???
tah papa tol....

eihin said...

haa lps ni nk wat mcm tu la...ehehhe...
irg blh wat x kn kita x blh wat kan..ehehe