Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, April 20, 2011

colek apple??

Assalamualaikummm

haiii..hehehehee...ehin sorang-sorang kat rumah ni..and ehin dah buat gila..huhuh..bukak peti ais ehin nampak ada buah apple..wahh ni dah best..ehin ni bukan lah suka sangat makan buah..lebih-lebih buah yang macam masam nih...

serious ehin memang seorang yang tak suka masam...serbuk yang orang makan dengan buah pun ehin tak makan sebab ehin rasa masam..kalau u all makan buah oren yang mahal pun ehin tak terliur sebab memang ehin tak makan masam...

ok berbalik pada apple tadi,ehin tetiba teringin nak makan apple..uhuhu ehin pun ambik sebijik dan hiris nipis-nipis..pelik sikit..ehin ambik kicap,gula and cili..then makan dengan buah apple tu...

hahahaha...dah macam makan buah mangga je...huhuh..aahhh peduli apa ehin janji ehin dapat makan apple..ehehhehe..jom kawan-kawan jemput makan sekali dengan ehin...

babaiiii

2 comments:

baby_elida said...

perrrhhhh...sdap tu....
trliur suda...hahaha

eihin said...

mmmg sedap yg teramat..ehehehee