Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, April 13, 2011

kosong

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

haii semua...ermm ada yang tanya ehin kenapa ehin macam dah jarang update blog dan menulis..sebenarnya ehin seperti kekeringan idea untuk menulis dan berkongsi rasa.. tapi ehin rasa mungkin selepas ini ehin akan semakin perlahan dalam dunia blogger ini

InsyaAllah dalam pertengahan bulan 5 ini ehin akan memulakan 1 fasa baru dalam hidup ehin..ehin akan melangkah ke alam pekerjaan..kalau tempat kerja ehin nanti memerlukan ehin mengadap komputer dan menaip,InsyaAllah ehin akan sentiasa berblogger..tapi jika kerja ehin tidak memerlukan ehin melakukan sedemikian,mungkin susah untuk ehin untuk sentiasa meng"update" blog ehin..

sekarang ehin dah mula mencari kerja..dan Alhamdulillah,banyak tawaran kerja yang ehin dapat..tetapi tawaran yang datang tidak kena dengan minat ehin..ermm susah kan?tak apa lah apa-apa pun ehin akan cuba memilih yang mana dirasakan sesuai...

kerja apa?biarlah dirahsiakan dahulu..takut nanti kalau dicanang 1 kampung habuk pun tak ada..kalau ada rezeki,adalah nanti..sebab tak akan lari gunung dikejar...ehin pun memohon supaya Allah memudahkan urusan temuduga ehin dan semoga ehin senang diterima di tempat baru nanti..

akhir kata Assalamualaikum dan byee....

1 comment:

baby_elida said...

welcome2...
hehehehe....
apa2 pon all da besh
to u dear....=)