Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, April 11, 2011

happy birthday to me

assalamualalaikummm dan salam sejahtera...



hai semuaa!! apa khabar??huhuhuhu...wah arini genap la umur ehin 21 tahun 1 hari..hehehe....happy belated birthday to myself..eheheh..dah 21 umur ehin..OMG!!dah tua la...opss tua ker???

when we ask about birthday mesti orang akan tanya apa kita punya azam baru,apa kita punya impian..ermm boleh tak kalau ehin cakap ehin tak ada azam and impian??hahhahaha..sebenarnya ada...

ermm ehin nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan dan ahli keluarga ehin yang ucapkan happy birhday dekat ehin..ehin hargai sangat..tapi dalam ramai-ramai yang wish birthday,ehin still macam terdengar-dengar nyanyian birhday anak sedara ehin..alamak so sweet..dengan pelat and suara yang comey....thanks piya,along ya hargai sangat sangat...tetiba rindu dekat anak buah ehin tu...

dah masuh 21 tahun ni,banyak benda yang ehin kena buat nih..jap ehin nak listkan...


  1. kena daftar sebagai pengundi (WAJIB)
  2. dapatkan diploma
  3. dapatkan kerja 
  4. tolong famili
  5. ubah perangai (da tua beb kena ubah perangai)
  6. ermm banyak lagi laa malas nak list pun
ok la sampai kat sini untuk kali ini....tata semuaa

3 comments:

baby_elida said...

ye ye...selamat hari tua fara!!!
hehehehehe..<3

Mie Fisher said...

ubah perangai malas...wakaka

ribenaPeaceGurl :) said...

hahahaha...
xmalu ke hepi besday to me??
kih3~