Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Friday, April 8, 2011

Tak Faham Bahasa



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

haiiii...wahh dah hari jumaat la...penghulu segala hari..tak lama lagi ehin akan meninggalkan port dickson ni..banyaknya kenangan yang ehin tak akan dapat kat tempat lain melainkan port dickson...ok ok bukan tu yang ehin nak cerita,ehin nak cerita pasal manusia yang tak faham bahasa...kalau dalam bahasa kasarnya bebal...

kita memang akan sentiasa akan berhadapan dengan orang yang macam ni..kadang-kadang tanpa kita perasan,kita sendiri tergolong dalam golongan ini..sejak kebelakangan ini ehin sering berhadapan dengan manusia yang mempunyai sikap macam ni...adoii pening kepala nak handle...

kalau tak dilayan,nanti dikatakan sombong or berlagak..tapi bila dilayan,mula la over..eh hello bukan awak sorang je ehin nak layan ok..ehin pun ada life ehin sendiri,so bila ehin dah cakap ehin busy or jangan ganggu ehin,so please la faham...

sakit pulak hati bila kena macam tu..lagi 1 kenapa la susah sangat nak faham orang ekk?? ehin memang tak ada masa nak layan mesej dari manusia-manusia yang tak ada otak or yang pentingkan diri sendiri..kepada yang terasa tu ehin minta maaf la ek..sapa makan cili dia terasa pedas...



ok lah ehin malas nak taip panjang-panjang...nanti bosan pula nak baca kan...ok sampai sini untuk kali ini..jumpa lagi di entri yang akan datang...assalamualaikumm...

1 comment:

baby_elida said...

hah mmg susa nak hndle org cmni...
kdg2 kita pon trut sakit hati cz dia xpham bahasa...
nak kata ckap bahasa yang xpham xjgk cz ckap bhsa kebangsaan lagi...mgkin dia yg xsekolah kot..
sbb tu dia xpham bahasa...
muahahahahaha....(^_~)