Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Monday, April 11, 2011

Rumah Siap Pahat Berbunyi.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

haiii semua...kali ini ehin ingin meluahkan isi hati ehin..oklah sebelum ni ehin macam diam dan malas nak ambik hal tentang benda ni.tapi bila ehin tengok macam dah banyak sangat yang makan hati dan mula mengungkit so ehin macam terasa....

entri kali ini ehin nak khaskan kepada mereka-mereka yang terlibat dengan malam gemilang comp-tech minggu lepas.. ermm event ni dah hampir seminggu berlalu tapi masih ada lagi suara-suara sumbang yang ingin memperkatakan hal ini..ehin sendiri pelik..ada yang cakap event tu kecik la,makan tak sedap la,AJK makan duit la..

ok lah first ehin nak tanya kepada yang cakap event ni kecik,kenapa u all tak nak manage sendiri event yang kalau korang rasa korang boleh buat yang lebih baik??kenapa korang tak buktikan??kenapa korang tak nak join AJK time kami semua bertungkus lumus membuat persediaan??mana idea-idea gempak dan brillian korang?mana???

ehin nak tanya kepada yang cakap makanan malam tu tak sedap dan tak berbaloi,korang tak rasa malu ker?yela dah tahu makanan tak sedap tapi kenapa makan?pelik la sebab kami AJK tak makan pun malam tu..tapi makanan yang dihidangkan di atas meja korang semua licin??apa relaven korang cakap makanan tak sedap??pelik dan sangat pelik.lepas tu cakap makanan tak berbaloi dengan harga,adoii nak makan seafood kan,setakat rm 20 pun korang susah nak bayar,so rm20 tu setimpal dengan apa yang kita dapat..jangan la ungkit bab makan sebab benda ni jadi darah daging...

bab AJK makan duit pula,ada bukti yang kukuh or ada orang nampak tak??korang ada pegang duit tu tak??cuba bayangkan dengan hanya rm20 korang,para AJK dan pensyarah nak bayar resort,nak cari hadiah,nak beli itu nak bayar ini..duit korang tu tak cukup nak tampung semua perbelanjaan,jadi mana mungkin maki makan duit tu...

so ehin harap la kepada yang banyak bunyi dan bising pasal event tu,fikir semula sebelum bercakap...kalau ada tak puas hati or ada yang terasa mari kita duduk semeja dan bincang benda ni sama-sama..tak payah nak terpekik terlolong macam orang tak ada akal dalam facebook...tak guna bersuara kat situ,tak puas..jadilah matang..korang pelajar IPT kan?dah nak abis pun belajar...so buat la perangai macam pelajar IPT jangan buat perangai macam orang yang duduk pusat serenti..

akhir kata,kalau ada yang terasa dengan enrti kali ini ehin minta maaf dan ehin harap kita dapat berjumpa dan duduk 1 meja untuk bincang benda ni..jangan perbesarkan benda yang kecil..sekian...

assalamualaikum...

1 comment:

baby_elida said...

ala biasala fara...
manusia...ada ja bnda yg xmemuaskan hati dorg...tp dorg xthu penat lelah kita yg aturkan smuanya...org sng ja brckap...
saba jela...lumrah insan yg brgelar mnusia...