Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, April 20, 2011

kutuk??

wahhh nak kutuk video ehin yang lepas?ehehehe kutuk la.tak luak pun k..ehin suka bila kena kutuk thats mean yang korang memang tengok video ehin sampai habis..terimas.....

ehin buat video tu pun just for fun..tak ada la sebab nak cari glamer..tapi disebabkan meraka-meraka yang suka mengutuk ni,makin ramai la yang tengok video ehin..nak tahu sebab apa ehin cakap macam tu..yela sebab video tu tak best,diorang pergi menyampai-nyampai dekat orang lain yang ehin buat video..

dengan cara tu orang yang tak tengok pun tertarik nak tengok video ehin..ehehhehhee...bagus la sebab tolong promotekan ehin punya blog secara tak sengaja...ehin suka sangat-sangat..terima kasih la kepada mereka yang bermulut longkang tuh..ehehehhehehehee....ada aku kesah ko nak kutuk???ehhehee

pada yang puji tu,terima kasih dior....ehin hargai sangat sangat...dengan ini,saya NURFARAHIN A.K.A EHIN berasa sangat senang dengan pujian anda..

sekiann..... :)

5 comments:

Mie Fisher said...

ketukkkk!!! ketukkk!!!..erkk cm tu ke.kui3

eihin said...

ehhehee..haa macam tu laa.. :)

baby_elida said...

xbrhati perut tul yg mngutuk tu...
huhuhu....

baby_elida said...

xbrhati perut tul yg mngutuk tu...
huhuhu....

eihin said...

diorg dengki sbb tu kutuk....
diorg x blh nk wat vdeo..ehehhehee