Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Tuesday, March 22, 2011

BeNganG

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

haii semuaa..dah berapa hari tak update apa-apa..yela rasa macam tak ada idea nak menulis...harini ehin nak cerita pasal kebengangan ehin...nak tau apa yang buat ehin bengang???

ehin pelik dengan segelintir manusia yang berada dalam dunia maya ni..kawan-kawan dekat laman sosial..tak kiralah facebook ke,hi5 ker,myspace ke, diorang ni macam tak alert..nak tahu kenapa ehin cakap macam tu??ok dekat profile kita macam-macam dah kita tulis untuk bagi sedikit maklumat tentang diri...

contoh yang biasa ada dekat profile mestilah nama kita,umur kita,pekerjaan kita,tempat tinggal kita n status hubungan kita..betol tak??so kita dengan bersusah payah nak terangkan sedikit tentang diri kita...tapi bila diorg add kita,boleh pulak tanya soalan yang sama..ehh hello,korang tak baca dulu ke info sebelum korang add orang??

ni yang buat ehin marah ni..haa lagi satu,bila dah add,bila chatting or borak mesti akan tanya soalan yang sama.seolah-olah tak pernah kenal sebelum ni..macam tak pernah chatting sebelum ni..bukan la semua jenis macam ni tapi ada segelintir...

ermm ehin tak nak ulas panjang..nanti cakap ehin ni berlagak la apa la..tepuk dada tanya selera...
assalamualaikumm

3 comments:

ribenaPeaceGurl :) said...

haaa,,,btol3!
uhuhuh..
tau xpe..
bengang gilak kowt..cm nk sepak2 je..huhuhu

baby_elida said...

hahaha...smala....dorg men add ja...da xbca da smua tu...
lg1 klo da pnah brchating smua mybe trlalu byk sgt brchating n org dia trlupa kot....hahahaha...

eihin farahin said...

yunk::org mcm tu ptt mati je....adess bengang kot...enth ape2..

ida::nmpk sgt x alert....fara yg chtting dgn beratus org blh ingt lg org2 yg fara chatting..