Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Saturday, March 19, 2011

SeLaMaT PaGi MaLaYsiA

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua!!!

hi semua!! diharapkan anda semua berada dalam keadaan sihat..hari ni ehin bagun awal..yess semalam ehin berjaya tidur awal.kalau tak salah ehin,dalam pukul 12 ehin dah tidur..eheheh..best sangat-sangat..pukul 6.30 tadi ehin bangun....wahhh segarnya.....



ehin harap hari ini akan berjalan dengan lancar semoga sabtu yang indah ini memberi seribu rahmat kepada kita...yeezzzaaaaaaaaaaaaa!!..hari ini ehin dapat mendengar bunyi kicauan burung dan dapat lihat matahari terbit..cantiknya ciptaan tuhan...



Alhamdulillah syukur kehadrat Illahi kerana ehin dan anda semua diberi peluang sekali lagi untuk meneruskan hidup pada pagi ini...seronok sangat...ehin nak kosongkan otak dan nak muhasabah diri ehin..bagi ehin,kita akan lebih bahagia apabila kita bersyukur dengan apa yang ada....

hari ni ehin nak siapkan laman web ehin..minta-minta idea hari ni datang mencurah...dah blurr otak semikirkan idea untuk laman web tu..huhuhuh....semoga hari ini membawa kebahagiaan...

ok sempai disini....Assalamualaikum... peace no war!!byeeeeeee!!!


2 comments:

baby_elida said...

sggoh cria dia pg ini...
hehehehe...insyaAllah smga brjaya myiapkan apa yg blom disiapkan lg....

eihin farahin said...

huhuhuhuh...
thanks..
hope mcm tu jgk :)