Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Friday, March 18, 2011

KeGiLaAn SaYa

Assalamualaikumm dan salam sejahtera...

haii semuaa apa khabar??harap anda semua berada dalam keadaan baik..hari ini ehin nak santai je.ehin tak bawa topik yang berat untuk di tulis...

kegilaan saya?ermm apa ekk???opss sebelum tu korang perasan tak ehin da buang lagu kat blog ehin...ni untuk menyesuaikan entri kali ini dengan tajuk....huhuhu

sebenarnya ehin nak upload 1 video..video ni dah lama kawan ehin rakamkan tapi tadi waktu ehin buka semula ehin punya memory kad handpone,ehin terjumpa semula video ni.bila tengok video ni ehin teringat zaman nakal-nakal ehin dulu..oppsss ni bukan bermaksud ehin tak nakal sekarang,nakal jugak tapi dah kurang la sikit..huhuhuu...

apa-apa pun jom layan dulu video ni..sorry la ekk kualiti video ni kurang..ni just for fun..kalau tak suka tak apa..hehhee..tapi awas kalau anda mempunyai sakit jantung,kencing manis or ibu mengandung anda dilarang menonton..heheheheh....(saja je propa sikit) (*_*)

haa dah tengok ker??amacam??tak adalah best sangat pun...sekadar nak share je dengan korang...yang mimming tu kawan ehin.nama dia alip..kitaorang kenal masa ehin pergi audition AF..suara yang nyanyi tu suara ehin..wakkakakaka.....sorry ye yuna ehin dah rosakkan lagu yuna..hihihi..

haa agak-agak korang,boleh tak ehin jadi penyanyi..hihihihi...(soalan gedik!) time ni kitaorang rakam dekat pantai..yang bunyi background tu kawan ehin jugak yang buat dengan tujuan untuk mengganggu konsentrasi kami...sebenarnya ehin memang dah ketawa time ni tapi cover..hhuhuhu...

oklah semua..nanti kalau ada masa ehin upload lagi...

p/s:kepada peminat yuna ehin minta maaf ek...hehehehe

4 comments:

baby_elida said...

hahaha..lwak tol...
anyway dear,sora u mmg sdap...
mmg leh jd sorg artis....

eihin farahin said...

hahhahaha.....
trima kasih..tu jz suka2 je...
time bosan2...

nurul syazwani said...

hahahahha..lawak..in tuh sura sape??

eihin farahin said...

wani,tu suara in...ehhehehehe....
mmg hncus la nynyian tu..
lps ni kna jmpa yuna n mntk maaf kt dia..ehhehe