Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Thursday, March 10, 2011

SaYa HaPPy

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

wahhh hari ini genap la 10 mac 2011....first of all ehin nak wish happy birthday to AZMA AZURA... semoga panjang umur and murah rezeki...harap beliau bacalah entri yang ni...wakakka..kalau dia baca sure lah dia bangga..huhuhuhuhu...dia ni antara orang yang rapat dengan ehin sepanjang ehin bergelar pelajar kolej UNITI..

happy bday cik azma azura!!

ok sekarang berbalik kepada tajuk...hari ini ehin nak share rasa happy ehin dengan korang...ermmm nak tahu tak apa yang buat ehin happy hari ni?? 
drum plzz kasi suspen sikit..hikhikhik

hari ni ehin happy sebab MR fruite heart ehin layan ehin dengan baik..huhuhu...sama macam masa kitaorang mula mula couple...he make a wake up call to me today..wahhh...happy....dah lah kejutkan lepas tu dalam pukul 7.30 dia hantar mesej kat ehin..yela tanya ehin dah bangun ke belum..huhuhuh...maybe bagi korang benda tu biasa tapi bagi ehin benda ni dah cukup buat ehin happy...

ha..perkara paling ehin tak sangka dia mintak gambar ehin..wahh dah lama kot kita orang tak hantar MMS....almaklum lah dia pakai handset biasa je...best best best....malam tadi kita orang buat 3G call....adess rindu sangat dekat dia..boleh bayang tak perasaan rindu tu macam mana..last kitaorang jumpa bulan 9 tahun lepas..last buat video call bulan 12..ha kira sekaran dah berapa bulan...lama kan??huhu

walaupun ehin happy hari ni tapi ada benda yang buat ehin tak berapa happy..nak tau tak apa???hari ni ehin dah berapa kali ulang alik masuk toilet....sakit perut...oh tidakkk!!!!!

nak tahu tak???petang tadi ehin dapat mandi hujan..wahhh seronok...ehin keluar untuk cucuk duit..memang sebelum keluar,hujan dah turun..dalam hati ehin dah terdetik,kan best kalau ehin dapat mandi hujan..bila keluar memang betul dapat mandi hujan..wahhahahaha....best sangat...merempit + mandi hujan..eheheh

opss macam dah banyak ehin tulis hari ni...esok ehin tulis lagi...apa-apa pun ehin nak ucapkan selamat hari lahir lagi sekali kepada kawan ehin,AZMA AZURA and pada sesiapa yang sambut hari lahir hari ni..
apa??nak hadiah??opss hadiahnya korang dapat tempat yang paling istimewa dalam hidup ehin..ok x??ok la semua....

byeeee......

1 comment:

baby_elida said...

wah hppy tol dia hrini..
bgosla klo fara salu hpy cmnikan...
n bgos gak wat apit cz dia da brubah...
alhamdulillah...
ida tmpg gmbira bt fara n apit...
hrap korg sntiasa hpy n bhgia..
insyaAllah..
amin...(")")