Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Saturday, March 12, 2011

SaYa AdaLaH SaYa

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

wahh ehin ni rajin betolkan update blog??hehehehe padahal asgment dan final projek tak siap lagi..adessss mati la ehin...perghhh.....ehin rasa blog ehin ni medium yang sesuai untuk ehin mengekspeskan diri ehin..yela kalau kita bercakap kadang-kadang takut orang akan terasakan??so ehin rasa ehin senang berkongsi rasa dekat blog ehin...so kalau nak cakap blog ehin ni blog syok sendiri xpe la...sebab ehin tulis blog ni pun tak ada pun mintak korang tuliskan,betol tak??haa kepada yang terasa tu ehin mintak maaf ekk..kalau tak suka blog ehin just stop jadi follower ehin or tak payah la baca entri ehin..ok??

ermmm member-member yang baru berkenalan dengan ehin pasti akan pelik bila dengar nama panggilan ehin..EHIN,pelik ker??ada juga yang akan salah sebut nama ehin..adess ok sebutan nama ehin ni macam ni E-HIN...so tak susahkan???

ada yang tanya nama betul ehin.ok la ehin nak bagitahu sekali lagi,nama penuh ehin mengikut ic: NURFARAHIN BINTI IBRAHIM...haa mana dapat panggilan ehin??adess ok la,nama ni ehin ambik dari nama belakang ehin...korang tengok sendiri la ekk...kenapa tak guna fara??ermm bagi ehin nama tu biasa..ramai orang nama fara..kalau sebut mesti akan tanya fara yang mana 1 nih??so baik pakai ehin..kalau sebut ehin sure orang dah boleh kenal...

haa kepada yang nak kawan dengan ehin,ehin nak pesan 1 perkara..ehin ni jenis yang mulut lepas.so kena la tahan,,kalau tak tahan memang tak lama la dengan ehin..1 perkara lagi,ehin tak akan kutuk member ehin kalau member ehin tak buat hal dengan ehin...ehin pantang betul tau..kalau tak suka ehin,just bagi tahu ehin k..ehin tak kesah..ehin akan cuba perbaiki diri ehin...

lagi 1 ehin pantang la kalau orang salah eja nama ehin..walaupun letak jarak pada nama ehin..eh hello nama saya NURFARAHIN not NUR FARAHIN or NURFARAIN...adess bengang beb..ehin tak boleh terima sangat sangat...

ermm bab fesyen,ehin ni bukanlah jenis up to date sangat..ehin pakai apa yang ehin rasa cantik dan sesuai dengan ehin...yela ehin ni kan GEMUK...ehin paling tak suka jenis yang mengada-ngada dalam fesyen,mintak pendapat orang bila orang dah bagi pendapat dia tak boleh terima pulak..orang macam ni patut mati je..memang sakitkan hati...

bab make up pula,ehin ni just pakai eyeliner,maskara and pelembab bibir je..kalau lipstik tu jarang sangat-sangat...ehin tak pakai bedak muka ok..memang tak pakai...kalau pakai pun jenama in2it je..yang lain ehin memang tak usik..dulu memang ehin tak pakai apa-apa dekat muka ni..tapi sejak ehin belajar kawan-kawan mula ajarkan ehin..dulu kalau nak tahu,ehin tak pakai pun pencuci muka..barang-barang make up ni ehin belajar pakai waktu ehin umur 20..tapi ehin bersyukur sangat sebab muka ehin tak ada apa-apa masalah..minyak dan jerawat memang tak ada..Alhamdulillah...

ha 1 lagi bab kasar or ganas..ok lah ehin memang kasar..ehin tak pandai nak lembut-lembut..sebab tu la ehin selalu mengelak untuk jumpa parent member-member..adess penat la nak belakon jadi orang lain..ehin memang tak pandai...sorry sangat-sangat...ni pun tak tahu la macam mana nak jumpa bakal mak mentua..ermm minta-minta la bakal mak mentua ehin ok...tak ada la jenis cerewet or poyo..hihihi

rasa dah panjang sangat ehin taip ni..nanti kalau ehin ada masa lagi,ehin akan update semula k...tataaaaaa........
assalamualaikum......

2 comments:

baby_elida said...

pas ni kna tuka pgil ehin la plak yew..
tula dlo tya ehin nak pgil nma apa...
ehin ckap ikotla....kan da xtrpgil fara...so strt hari ni ida pgil fara ehin k...klo trsasul pgil fara tu soryla yew...cz bru nak mmbiasakan dri...hehehehe...

eihin farahin said...

laa fara x ksh pun klau pnggil fara....
ehin pun tak apa..
mn da pnggil fara jz truskan je..no hal la..mmber kolej fara pun pnggil fara