Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Tuesday, March 29, 2011

Terima Kasih Kawan

Assalamualaikumm...haii semuaa..adess macam lama je tak update..(padahal baru 1 hari)...ehehehhe


harini ehin dah buat gila..adoii mana tak nya malam semalam memang ehin tak tidur lansung..pagi tadi dalam pukul 7 baru ehin tidur...huhuhu..pagi tadi mood ehin sedikit tercalar.tapi tak apa ehin boleh handle..dan sekarang ehin punya mood dah ok...

bila ehin bangun tidur tadi (kul 5 kot) member bilik ehin tanya alamat blog ehin..ehin pun macam pelik la..kenapa la budak ni tetiba mintak url blog ehin..ehin pun bagi la.yela mamai lagi kan...dah bagi dia ehin pun buat la apa yang patut dan ehin pun on9..macam biasa ehin akan buka fb dan baru la on blog ehin....

mula-mula ehin buat blog walking dulu..tengok entri member-member bloger..gelak sorang-sorang dulu baru ambik tahu pasal blog sendiri..huhuhu..ehin terbaca entri blog kawan ehin yang sorang ni,dia say thanks dekat ehin..alamak terharunya..ala beb,aku bukan tolong apa pun so tak payah la sampai nak ucap terima kasih..tapi aku nak ucapkan terima kasih sebab tolong promote blog aku.. :)

ok ehin nak cerita,setakat ni ehin dah tolong dekat 10 member pasal blog..ye ehin tahu blog ehin pun belum sempurna tapi disebabkan kawan-kawan ehin minta tolong,so ehin dengan rela hati untuk menolong..di samping dapat tolong kawan-kawan,ehin boleh explore benda yang ehin tak tahu..best best..

ala korang tak payah ucap terima kasih...benda kecik je..kita kongsi ilmu sama-sama..tak guna ada ilmu tapi kedekut..sebab ilmu ni makin kita kedekut,dia jadi makin sikit...ehin just dapat 1 kepuasan bila dapat tolong kawan-kawan.....

ehin pun bukanlah blogger yang hebat seperti Ben Ashari,Beatiful Nara, Sekamar rindu dan yang lain-lain..ehin ni masih lagi merangkak dan masih baru...tak sampai 5 bulan ehin berblogger..banyak benda yang ehin perlu belajar...jadi ilmu sedikit yang ehin ada,ehin gunakan untuk menolong rakan-rakan yang sama dengan ehin...

apa-apa pun sharing is caring..thanks kepada kawan-kawan yang bagi kredit dekat ehin.yang letakkan url ehin kat blog,yang letak pic ehin kat blog,yang buat entri pasal ehin kat blog,ehin ucapkan ribuan terima kasih..sayang korang ketat-ketat dan sendat-sendat....tanpa korang siapalah ehin....terima kasih sangat-sangat....

2 comments:

baby_elida said...

hahaha...syg fara ketat2 gak...
klo ida xperasanla kan...
hehehehe...welcome2...

eihin farahin said...

hahahahaa.....
tq2....