Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Sunday, March 27, 2011

soal jawab tentang saya

Assalamualaikumm...haii semua.....
harini ehin naj buat soal jawab tentang saya....benda ni ehin copy dari 1 laman web..jadi ini adalah masa yang sesuai untuk anda mengetahui siapa ehin..

jom kita check!

Nama dalam sijil kelahiran: Nurfarahin binti Ibrahim
Nama panggilan di rumah: Along, Ya, Farah
Tarikh lahir: 10 April 1990 ( jangan lupa bagi hadiah )
Tempat lahir: Hospital Besar Tengku Ampuan Afzan, Kuantan
Zodiak: Aries
Taraf pendidikan tertinggi: Diploma ( Tengah belajar lagi sekarang ni )

Ada impian untuk melanjutkan pelajaran di peringkat tertinggi?: Sudah tentu ada.. sebab ehin nak jadi role model terbaik untuk adik-adik ehin

Impian/cita-cita yang sudah terlaksana: Menjadi seorang pelajar IPT dan bercakap depan orang ramai

Impian yang belum terlaksana, bila nak laksanakan?: Nak bagi duit tiap-tiap bulan dekat parent (tunggu dah kerja nanti),nak jadi artis a.k.a penyanyi (minta-minta tercapai) aminn....

KRU atau 4U2C? (beritahu kenapa): KRU sebab kalau boleh nak jadi macam diorang anak melayu yang berusaha untuk melebarkan sayap keluar negara...

Hujan atau Bunkface? (beritahu kenapa): Hujan..bilaa aku sudah tiadaa.....lalalalalaal...

Britney Spears atau Rihanna? (beritahu kenapa): Britney Spears,suka tengok dia menari..badan dia meletop!

Apakah warna sarung bantal kegemaran anda?: warna-warni

Sekiranya anda adalah ‘sekeping biskut’, biskut perasa apakah pilihan anda?: Chocolat celup celup..heheheheh

Di manakah tempat paling best kalau nak makan malam di rumah?: Dapur, depan TV

Pernah berjalan dalam tidur?: memang tak pernah..

Pernahkah anda dibuli sewaktu kecil?: Pernah :(

Selebriti Malaysia yang manakah paling bijak berfesyen?: No comment

Berikan satu tajuk lagu yang menjadi kegemaran anda dari dulu sehingga ke hari ini: Percayalah-siti nurhaliza

Bayangkan anda pulang ke rumah, buka peti sejuk, apakah benda pertama yang anda akan cari: Air

Anda ada berapa pasang kasut di rumah?: 3 (bukan yang gila shopping) ehin akan beli kasut baru bila rasa perlu

Sekiranya anda terjumpa seekor orang utan, di manakah akan anda sembunyikan haiwan comel tersebut?: ehin memang tak akan sorok..gila ke?? binatang ni kan haiwan terpelihara..tak sanggup nak kena bayar saman sebab sorok binatang ni

Apakah filem yang paling best pernah anda tonton pada tahun 2000?: Adess gila bapak lama....kenapa tak tanya yang tahun 1994 punya je??eeheh

Sekiranya anda sebatang pokok, jenis pokok apakah anda akan jadi?: Pokok Kaktus ( comel tapi berbisa )

Sudahkah anda berteman/berkahwin?: Belum lagi...

Bercuti di pulau atau bermain salji?: Bermain salki ( walaupun ehin ni tak tahan sejuk )

Pernahkah anda bercakap dengan haiwan perliharaan anda?: Tak pernah sebab memang tak minat bela haiwan

Tahukah anda bagaimana cara untuk masak nasi goreng Pattaya? Berikan cara paling senang…
1.    Order
2.    Bayar
3.    Makan

Primadona Melayu paling anda kagumi: Saloma

Hero filem Melayu yang paling gagah pernah anda minati: P. Ramlee

Perkara yang pasti membuatkan anda tersenyum sendirian?: Bila teringat zaman sekolah dan teringat masa bersama MR MAZ

Namakan satu tabiat buruk kawan baik anda yang nak sangat anda betulkan: Belajar untuk tidak pendam perasaan

Perkara paling sweet tentang kawan baik anda: Selalu ada bersama ehin time ehin susah dan senang. 



tu la serba sedikit tentang ehin...tataa......salammm

2 comments:

baby_elida said...

hahaha..soklan yg xleh blah
bgaimnakah crnya msak nsi goreng pttaya...jwpn yg sggoh bernas n jjor...hahahaha....

eihin farahin said...

hehehhehee.....
sng je kan..x pyh ssh2..