Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, March 23, 2011

TenSioN DeNgAn BloG SeNdiRi

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

haii semua apa khabar anda pada hari ini...harap anda semua sihat dan bahagia..kepada yang sakit tu,jangan lupa makan ubat dan ehin harap korang bersabar dalam menahan kesakitkan kerana sakit itu adalah penyembuh dosa kecil..

aduh apa kena lah dengan ehin ni..sejak 2 3 hari ni ehin punya mood macam  tak menentu..yelah ada je yang tak kena...mesti nak marah je...Ya Allah,Engkau lindungilah aku dari godaan syaitan YA ALLAH...hari ini ehin nak cerita pasal tekanan yang ehin hadapi..adoii tension betul la..ehin macam hilang mood nak menulis kerana ehin sendiri tidak dapat melihat dengan sempurna keadaan blog ehin...

yang ehin nampak blog ehin seakan-akan kosong dan suram..ehin tak pasti adakah ini disebabkan line internet ehin yang tidak kuat atau lappy ehin tidak mempunyai software yang membenarkan background blog ehin berfungsi dengan baikk..korang nak tengok tak apa yang ehin nampak apabila ehin melihat blog ehin??ni ehin ada print screen wall ehin..


haa tengok tak ada background kan??adoii kenapa la ekk..dekat u all punya lappy,ehin punya blog ada background tak??haa ehin sekarang dalam prosen nak belajar cara untuk membina atau membuat header...hhuhuhu....
oklah semua sampai disini sahaja untuk kali ini..nanti ehin update lagi..tata..
assalamualaikum...

2 comments:

baby_elida said...

mybe line kot...cz klo ida buka ada ja backgroundny....
saba jela k....

eihin farahin said...

yeke??klau line xpe la...
huhuhuh