Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Sunday, March 13, 2011

sepupu yang sempoi

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Hii semua,kali ni tetiba ehin rasa macam nak buat entri pasal sorang sepupu ehin ni..actually dia ni sepupu ehin yang paling rapat dengan ehin tapi ehin tak tahu la dia anggap benda yang sama or tak..hihiihi...
Member-member ehin macam pelik la sejak dua menjak ni ehin rajin sangat ke putrajaya...apit pun pelik..hehehe...nak tau tak sebab apa..haa sebab mamat ni la....

Sepupu ehin ni umur dia kalau tak salah tahuh ni 25.... kalau salah ehin nak mintak maaf la ye kepada empunya badan..ihihihi..alamak umur dah tahu tapi nama tak tahu,apa la ehin ni kan..adess..ok nama dia zulhilmi..fmili kitaorang panggil dia emi...dia ni anak bongsu..

Sekarang emi bekerja di Kementerian Kesihatan Malaysia di Putrajaya...tarikh lahir dia 8.7..ermmm tahun tu ehin tak sure la pula...adess..mamat ni dulu penari kebudayaan negeri pahang..huhuhu..best best best...

Walaupun ehin rapat dengan dia tapi ehin tetap tak puas hati la dengan dia..nak tahu tak kenapa?? Sebab dia tak pernah nak ajak ehin pergi mana-mana anugerah..contoh anugerah era,anugerah juara lagu and else..mamat ni kalau u all nak tahu selalu dapat tiket free untuk ke majlis macam tu..teruk betul kan sebab tak ajak ehin..emi awak tengoklah nanti kalau saya jadi artis,jangan haraplah saya nak ajak awak untuk pergi ke majlis-majlis macam tu..hihihihi


Haa nak tahu 1 benda best tak tentang mamat ni??suara dia superb beb..ehin tak tipu..sumpah..suara dia memang best..ehin suka karoke dengan dia.lagu wajib dia “biar bulan bicara”..ehin pun suka dengar dia nyanyi lagu ni..hihihi.. opss emi kalau awak baca ni tolong jangan perasan ek..
Emi ni seorang yang sempoi and gila-gila..kira boleh masuklah dengan kepala ehin ni..dialah sepupu yang selalu layan kerenah ehin yang senget ni...

Haa apa pendapat korang lepas tengok gambar dia??handsome tak???sure lah korang cakap handsome..tapi dia dah ada awek ekk..hahaha...makan hati tak u all..hhihihi...rugi-rugi tak boleh jadi sepupu ipar ehin... (ada ke istilah sepupu ipar :P)ehhehe..sengal jugak ehin ni kan??hihhihihi...


Haa ok lah sampai sini je kali ni...kepada emi tolong jangan bangga ekk sebab saya tulis pasal awak kat blog saya ni...hehehehe..tapi saya tahu awak mesti tengah kembang hidung kan kan kan???hihihihi...

Kepada sepupu saya yang sengal tapi macho saya nak ucapkan : 

1.      Semoga awak success dalam hidup 
2.       Haa nak kawin bila ni? 
3.       Semoga awak bahagia dunia and akhirat 
4.       Terima kasih sebab selalu layan saya yang sengal and sebal ni 
5.       Bila nak belanja saya secret recepi??hihihihi

Ok semuaa tataaaaaaa..
assalamualaikummm

p/s:baru call empunya diri,dia suruh tukar pic dia sebab dia cakap gambar ni tak macho..hahahaha..so ehin tukar la gambar dia..hihihi..ni gambar yang dia pilih sendiri so ehin uploadkan kat sini..adess banyak sohgeh betul la..kalau jadi artis ni sure kerek kan..ehhehehehe...

4 comments:

sekamar rindu said...

salam..

sepupu awak tu ada canlah jadi penyanyi..

** folo ur blog..

baby_elida said...

hahaha...mna nak bwak fara..
mstla bwak awek dia...
apala fara ni....xpala ada rzki nti fara g n ida ok x???hehehehe

zoeyhilmy said...

Tq Dear..=)

eihin farahin said...

sekamar rindu :: wslm...ehin dengan sepupu ehin memang nak jadi penyanyi...ehhehehehe....InsyaAllah dia memang blh pergi jauh..

baby elida:adess masalahnye awek dia pun dia x bwk..dia p dgn kwn2 dia je..heehhe

zoeyhilmy: most wlcme dear...