Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Wednesday, March 30, 2011

SaYa DaN MooD

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

haii semuaa...hari ini ehin nak share 1 benda yang ehin rasa dalam diri ehin sekarang...adoii ehin tak tahu la kenapa sejak 2 3 hari ni mood ehin macam tak betul je,,asyik nak marah je..pantang ada something yang x kana mesti ehin nak temper...adoi..memang tak boleh nak tahan la...

semalam afiq kena sembur dengan ehin..kecian dia..yela dia mintak tolong elok-elok ehin plak boleh tengking dia...sayang,i'm so sorry i didnt meant it..memang tak sengaja..tapi nasib baik la dia ok..tak ada pula nak marah ehin semula..dia just tanya ehin elok-elok...

kenapa la dengan ehin ni ye..nak kata bendara naik memang tak naik naik pun..yang naik nya angin ehin dan tahap kepanasan hati ehin...arrgghhhh tension pulak..dengan jerawat yang tiba-tiba naik kat pipi..bukan kecik pulak tu besar kot..tension tension!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya Allah apa kena dengan ehin ni??tolong la kawan-kawan...ehin sendiri macam tak dapat nak handle diri sendiri...rasa macam nak gila ni....kesian dekat orang yang tak bersalah,yela nanti tak pasal-pasal kena sembur...tapi setakat ni yang kena sembur afiq sorang je..orang lain ehin just tarik muka..

kepada afiq zhafran..
saya betul-betul minta maaf semalam...
saya memang tak ada maksud nak marah awak...
memang tak ada niat..tak tahu la kenapa..
yela dengan line hp tak ok,
dengar pulak sangkut-sangkut..
saya minta maaf ye,

so kepada kawan-kawan,kalau ehin ada termarah korang ehin minta maaf k...

1 comment:

baby_elida said...

hmm biasala tu kan...
mood ni kdg2 mmg xmnentu...
tba2 ja brubah....ida pon salu gak jd cmtu....try cntrol...trik nfas dlm2 n hmbus plan2....ksongkan fkiran...insyaAllah fara akn rsa lega nti...selamat mencuba!