Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Friday, March 11, 2011

Can't Sleep Lah

Assalamualaikumm dan salam sejahtera...

ha Malaysia,sekarang jam ehin dah pukul 5.31 pagi...oh my god..ehin masih lagi belum tidur..wanna be like an owl macam ni..ni semua gara gara melayan cerita korea la... nak tau tak apa cerita yang ehin layan sampai ehin nak tidur ni..tajuknya Goong a.k.a princess hour...cerita ni dah lama sebenarnya tapi ni ehin ada masa nak tengok..huhuhuh...
ni lah barisan watak utama cerita ni

tapi ehin nak share la dengan kawan-kawan semua,dalam banyak-banyak drama korea yang ehin dah tonton ehin memang minat dengan cerita full house...ehhee...dah berpuluh kali ulang tengok cerita tu..walapun ehin ni bukan dalam kategori gila drama korea tapi ehin boleh dikatakan minat..nak tau tak sebab apa ehin minat cerita korea,ni sebab cerita korea ni penuh dengan nilai ketimuran..diorang terapkan nilai-nilai murni dalam drama diorang.. lagipun sesuai untuk kita..tak ada la babak-babak kiss or tidur sekatil yang keterlaluan nak compare dengan cerita inggeris...

ok la ehin bukannya seorang yang arif nak bercakap pasal filem or drama so lets we forget bout it..sekarang ni ehin nak share dengan u all tentang apa yang ehin rasa... so far alhamdulillah hidup ehin berjalan dengan lancar dan baik...tentang hubungan ehin dengan apit,alhadulillah ehin nampak ada perubahan positif,ehin harap ianya berkekalanlah...

adess jelesnya ehin tengok kawan-kawan tidur..ehin sememangnya ada masalah tidur..budak-budak rumah ehin tahun dengan masalah ehin ni..orang panggil insomnia...untuk yang tak tau apa tu insomnia,jom ehin akan terangkan.. :)

ok orang selalu cakap insomnia ni sejenis penyakit.,tapi sebenarnya tanggapan tu salah..ia sebenarnya gejala..banyak sebab atau faktor yang mendorong kearah gejalan ni..antaranya gangguan emosi seperti kegelisahan,ketakutan dan lain-lain..kalau nak tau lebih lanjut tentang gejala ni korang cari la ek sendiri..eheheheh...

oklah u all semua..ehin nak berfacebook sekejap.tengoklah lepas subuh nanti ehin akan tidur..ok la u all....ehin sayang u all sangat-sangat dan terima kasih sebab sudi baca entri ehin kali ni..

salammmmmmmmmmmmmmm..tataaaaaaaaaaaa

2 comments:

baby_elida said...

wah layan cta korea besh ka??
hehehe...bgosla klo hbgan fara n apit ok...alhamdulillah.... sama2..n thx sbb da byk share bnda2 yg brfaedah kt blog fara ni...bole tumpang bca...
hehehehe..=)

red_sizzling said...

nice..first time singgah blog ni..hopefully,awk update lg erk..huhu