Kiraan skodeng

Student Free Stuff

Tuesday, March 8, 2011

SeLaMaT HaRi WaNiTa

Assalamualaikummmm.....

hii semuaa...hari ini merupakan hari wanita untuk wanita seluruh dunia...so kepada u all,ada apa-apa plan tak untuk menyambut hari wanita hari ni?? uikss tak kan la tak ada kan??patutnya ada..yela kalau boleh simpan duit untuk sambut hari kekasih tak kan la nak sambut hari wanita tak boleh sambut kan..

jangan nak bagi alasan saya tak ada awek or isteri semata-mata tak nak sambut hari wanita...hey u all setiap insan ada wanita yang paling penting dalam hidup ok..nak tau sapa?? mestilah mak kita.betul tak??mak kita wanita kan?? tak payah la susah-susah nak habiskan duit untuk beli hadiah macam u all buat time hari kekasih hari tu.ehin pun sure mak u all tak nak semua tu..

cukuplah dengan kejayaan kita..haa apa kata hari ini kita luangkan waktu bersama mak kita hari ni..duduk je dekat rumah dan tolong mak kita buat apa yang patut..betul la...

ehin nak ambik kesempatan ni nak ucapkan selamat menyambut hari wanita kepada semua wanita di dunia..terutama kepada mama ehin..PN NORYAZLINE BT MUHMAD YATIM...

ehin nak tujukan 1 puisi khas untuk mama ehin..
ehin dapat idea tulis ni lepas ehin layan 1 segmen kat radio cap ayam..
hayati lah...

tanpa dikau kami tidak ada disini,
tanpa dikau kami tidak mungkin akan berjaya,
tanpa dikau kami tidak mungki kuat,
terima kasih kerana melahirkan kami,
terima kasih kerana menyusukan kami,
terima kasih kerana membesarkan kami,
terima kasih kerana menyayangi kami...
sesungguhnya dikaulah manusia mulia,
terima kasih mama,,
selamat hari wanita,keringatmu membakar semangat kamu untuk terus menjalani hidup ini
ya sayang mama sangat-sangat

wif my mum..



hahahaha..my mum zmn muda....

2 comments:

baby_elida said...

fara ikot mka mak..
hehehe....
btol tu fara....
xda awek n istri pon xpa..
jnji kta hrgai pgrbnan mak kita...
dksmpatan ini ida nak ucp trima kasih kt mak ida...
sbb da jga ida dr kcik hggala besa dri ida skit hggala kni mak sntiasa dcc....
love my mak!!!

eihin farahin said...

yup yup..
fara ni copy n paste muka mama fara..ehheeh....
rmai ckp mcm tu n fara akui...tp org slalu ckp ktorg adik bradik sbb mama fara jnis gila2..ehehhehe..